Dowiedz się czegoś nowego o sobie:P. Strona: 2

Dodano: 2007-05-19 05:45

Armand napisał(a):
Krewni w spadku zostawiają jemu całkiem zniszczone chełmy.

Kolejny wielbiciel Hełmow sie trafil... Że tak się wypowiem - KUŹWA W razie jakbys chcial sprzedac to moj adres znasz (te zet en --> prive) I pamietaj Hełm=dr Faust

Wszelkie inne wystawki beda traktowane jako piractwo, będą ścigane przez pewne organy, ZAIKS i inne tego typu, tym bardziej, ze moj Helm jest OPATENTOWANY

Zielone Pozdrowienie Panie Armand

Dodano: 2007-05-19 05:49

Kamila- Jej mężem jest bez wyraźnej przyczyny dureń. Przeszkadza innym niestosownym beczeniem i się tego nie wstydzi. Urządza gry towarzyskie w ogrodzie sąsiada i strasznie się tam rządzi. Frajerka o tym imieniu to bez wyraźnej przyczyny psychopatka. Kiedy się naćpa okrada wypożyczalnie samochodów. Zazwyczaj opowiada, że kontroluje obrazy olejne niestety każdy wie, że zabiera innym psy i koty. Płeć piękna miesza alkohole. Jej cecha charakterystyczna to plucie pod nogi. Kamila - z łaciny podwórkowej tłumaczy się jako klaszczącą bez powodu. Pomaga innym malować częściowo zniszczone łopatki.

Kamila- Koziorożec
Frajerka nazwana tak przez rodziców to zazwyczaj alkoholiczka. Gdzieś w połowie przypływu można zobaczyć jak tworzą się jej dodatkowe oczy z tyłu głowy. Kocha gromadzić czerwone drabiny. Lubi grać w karty (piotrusia) w pijackiej melinie i strasznie się tam rządzi. Ma krzywe zęby, zazwyczaj brudne włosy i odstające uszy. Kamila (Koziorożec) - według biblijnych przypowieści jest imieniem oznaczającym kupę śmieci. Jej pasja to drapanie się po pośladkach. Ma prawie zawsze brudne palce. Chcąc zaimponować znajomym recytuje wiersze norwida wśród ludzi. Kobieta mówi głupoty.

ALE ZŁO :roll: :lol:

Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.

Dodano: 2007-05-19 06:06 Zmieniono: 2007-05-19 17:10

Re: Dowiedz się czegoś nowego o sobie:P Dodano: 2007-05-19 10:20

KostucH napisał(a):
[quote:435b727085="Lynn"]http://imiona.wroclaw.pl/

tutaj znajdziecie ciekawe wariacje na temat waszych imion...
Przepraszam bardzo ale ja sie czuje urażony tym co tam piszą odnośnie mojego imienia. Ciekawe wariacje? Jak dla mnie - publiczna obraza. Tyle.[/quote:435b727085]

Wujaszku kosteczkowy rozumiem Twoje wzburzenie aczkolwiek uczulilam wszystkich chetnych glebszego poznania swojej osobowosci, ze sa to glupoty wymieszane z absurdem. jesli zart taki Ci nie w smak (osobiscie w to nie wierze 8) ), trzeba bylo poprostu nie sprawdzac :wink:

Dodano: 2007-05-19 10:53

Krax (spod swojego znaku zodiaku):

W tajemnicy wysadza wypożyczalnie samochodów. Standardowo dla innych jest jak wariatka. Potrafi gromadzić popsute latarki. Notorycznie udaje że płacze wśród znajomych. Charakteryzuje się częstym parskaniem w stylu kota. Idiotka o tym imieniu to najczęściej idiotka. Jej chłopakiem zostaje zazwyczaj alkoholik. Ma skośne oczy, dwie lewe ręce i jajowatą głowę. Krax uczy się gromadzić białe chełmy. Krax (X) - imię to może być odczytywane jako jodłującą sowę.

Czekam na popsute latarki i białe chełmy...

Dodano: 2007-05-19 11:22

Oj Doktorku ja widze ze tu sie polowanie na helm zaczelo 8O ...radze sie okopac :D

Re: Dowiedz się czegoś nowego o sobie:P Dodano: 2007-05-19 11:47

Lynn napisał(a):
jesli zart taki Ci nie w smak (osobiscie w to nie wierze 8) ), trzeba bylo poprostu nie sprawdzac :wink:
A skad mogłem przewidzieć, że aż tak mile będą akurat o moim imieniu pisac? chciałem sprawdzić bo ciekaw byłem, a, że spotkałem sie z przegieciem to już nie moja wina. Całe szczęście mam krótką pamieć bo już zapomniałem co tam jest napisane :roll:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2007-05-19 15:43

KostucH, do diaska - gdzie twoje poczucie humoru? Co z tobą? Stary, nie poznaję Cię!

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-05-19 17:18 Zmieniono: 2007-05-19 18:00

krax napisał(a):
Jej chłopakiem zostaje zazwyczaj alkoholik.

Ruczaja z otwartymi ramionami przyjme do Stowarzyszenia Alkoholowego

krax napisał(a):
Krax uczy się gromadzić białe chełmy.

Zaniechaj tej nauki :twisted: Dobrze Ci radze tym bardziej, ze biale helmy sa pod scisla ochrona...

krax napisał(a):
Czekam na popsute latarki i białe chełmy...

Na latarki prosze Cie bardzo, ale od HEŁMÓW wara

lynn napisał(a):
Oj Doktorku ja widze ze tu sie polowanie na helm zaczelo Shocked ...radze sie okopac

Żywcem Hełmofonu nie wezma - ewentualnie absynthem

minawi napisał(a):
KostucH, do diaska - gdzie twoje poczucie humoru? Co z tobą? Stary, nie poznaję Cię!

No co Ty Kaska? Nie slyszalas o tym, ze kazdy facet raz w miesiacu ma ciezkie dni? To sie zwalo chyba BMX

Dodano: 2007-05-19 17:32

Miałem się nie ujawniać ale...w końcu: piję EB, palę HD, nie noszę O.B (ej) lecz jestem O.K (ej),

więc dam HEŁMOWI możliwość zlinczowania również mojego wpisu jeśli coś w nim znajdzie:)

Semjan niekiedy kaprysi. Stwarza pozory, że odsprzedaje prace magisterskie po prawdzie, to piłuje po nocach odtwarzacze DVD i Divx. W pracy powierzają jemu archaiczne nocniki. Człowiek brudzi. Semjan pomaga innym polerować poplamione sztućce. Semjan, kiedy tylko może, truje o latających spodkach. Ma niestety śmierdzące nogi, zaciśnięte usta i zwisający brzuch. Praktycznie zawsze ma poglądy jak idiota. Kiedy starzeje się często dziwaczeje. Jego cel życiowy to plucie pod nogi.
:twisted:
Nieszczęśnik nazwany tak przez rodziców to zazwyczaj narcyz. Semjan uczy się malować całkiem zniszczone rynny. Dzieciak dogryza innym. Samemu podkopuje się pod noclegi dla ubogich. Czasami ma poglądy jak świr. Semjan niekiedy filozofuje o kanistrach. Szukając pracy mówi, że rozwozi po klientach komputery zazwyczaj jednak wychodzi na jaw, że fotografuje dla ubezpieczycieli kalendarze ścienne. Nie panuje nad, technicznie słabym, chichotem jak świnia. Ma płaskie czoło, suche, szare włosy i krzywy kręgosłup. Śnią się jemu stare puszki.

Ot ! cały ja! buahahah :lol:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-05-20 17:57

Anna (lew):

Płeć piękna tak nazwana to zwyczajowo świrnięta. Zawsze przedstawia się jako psychopatka. Anna (Lew) dla zasady myśli o latających spodkach. Swoje otoczenie raczy spontanicznym parskaniem . Po czterdziestce praktycznie zawsze dziwaczeje. Kobieta amputuje muchom skrzydełka. W pracy powierzają jej białe rynny. Jej mężem staje się niekiedy narcyz. Stwarza pozory, że odsprzedaje akcesoria GSM a tak naprawdę nawet nie wie co to telefony komórkowe. Anna (Lew) pragnie kraść spalone długopisy.

gdyby jeszcze było, że psuje, a nie odsprzedaje telefony, to w ogóle byłabym cała w skowronkach

ale o moim drugim imieniu mówili, że zwyczajowa debilka :wink: wszędzie znajdzie się odrobina prawdy :twisted:

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Dodano: 2007-05-20 22:29

minawi napisał(a):
Kasiu, ja potrafie mieć dobry humor ale sprawdź sobie co tam piszą pod moim imieniem. Nie wiem czy na moim miejscu też by Ci odwidziała sie ta zabawa.

Dodano: 2007-05-20 22:46

Kostuszku, a pod moim to co niby piszą? PRzeceiż to jest jedna wielka zlewa i wygenerowane przypadkowo opisy! A ty to bierzesz na poważnie :lol: :lol: :lol: No nie rpzejmuj się tak tym, to tak jakbyś brał humor Monty Pythona do siebie

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-05-20 23:40

minawi napisał(a):
A ty to bierzesz na poważnie :lol: :lol: :lol: No nie rpzejmuj się tak tym, to tak jakbyś brał humor Monty Pythona do siebie
No nie wiem...różne dowcipy potrafie znieśc a tym bardziej montiego, którego bardzo lubie ale to co tam piszą to bardziej weszło mi nie w smak niż w śmiech. No cóż, trudo sie mówi: jedni sie śmieją, drugich sie gnoi :roll:

Dodano: 2007-05-20 23:44

Z czym jak czym, ale z tym, że bez powodu dogryzam innym i dużo czasu spędzam...uwaga! 'w męskiej szatni uciekając przed rzeczywistością' trafili w samo sedno :lol:

Dodano: 2007-05-21 00:52

kontragekon napisał(a):
'w męskiej szatni uciekając przed rzeczywistością'
Co jak co ale taka ucieczka musi sprawiać Ci wiele przyjemności :lol: :lol: :lol: :twisted:

Dodano: 2007-05-21 08:49

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenhaga

dr_Faustus napisał(a):

Oj uważaj, bo jak zrobię, to Cię jeszcze nim przekupię :twisted:

Semjan napisał(a):

Semjan uczy się malować całkiem zniszczone rynny

To jak byś je malował na czarno to daj znać, bo ja lubię własnie takie ubierać (czy jakoś tak...)

Semjan napisał(a):

Jego cel życiowy to plucie pod nogi.

Widzę, że poza kołem mruczków i alkoholików tworzy się kolejne koło - plucicieli pod nogi (Semjan , Pani Milcząca) :twisted:

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Dodano: 2007-05-21 11:57

To ja chce kolo "gadajacych glupoty debilek"...gdzies tam podziewa sie 2 pol tego klubu, czyli kochane cialo pedagogiczne z czcigodnym cycem :twisted: :twisted: CYCU łe ra ju????!!!!! :lol:

Dodano: 2007-05-21 16:33

nomay napisał(a):
[quote:48e5efc4ad="dr_Faustus"]

Oj uważaj, bo jak zrobię, to Cię jeszcze nim przekupię :twisted:
[/quote:48e5efc4ad]

Zatem czuje sie juz prawie PRZEKUPIONY :twisted:

Dodano: 2007-05-21 17:10

pani milcząca = czcigodne ciało pedagogiczne = darkplanetowy cyc :twisted: nie bardzo wie, do którego koła przystąpić najpierw, w związku z czym idzie się upić :twisted:

Dodano: 2007-05-21 17:34

cyc ej to chodz na grila na wisniowa!!! dzis robimy...obiecuje ze nie bedzie korniszonow :wink:

I jak to nie bardzo wiesz??<foch>!!!!!! :twisted: :twisted:

Dodano: 2007-05-21 18:18

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenhaga

dr_Faustus napisał(a):

Zaraz po sesji biegnę na łąkę po susz odpowiedni...trochę tego, trochę tamtego, sporo spirytusu, ciut słodu, a później to już tylko woda do szklanicy, siakiś cukier do spalenia, ewentuel ciut cytryny dla smakoszy
Oj będzie zielono, będzie :twisted:

A propos...może ktoś zna jakieś zaufane źródełko na (wiadomo co), bo rektyfikowanego pół litra w sklepie to ponad 40 dychy kosztuje!! A z wódki się tego nie robi, bo nie wypada...bo to profanacja.

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Dodano: 2007-05-21 19:15

nomay napisał(a):

A propos...może ktoś zna jakieś zaufane źródełko na (wiadomo co), bo rektyfikowanego pół litra w sklepie to ponad 40 dychy kosztuje!! A z wódki się tego nie robi, bo nie wypada...bo to profanacja.

Co by sie poczuc szybciej przekupionym - podpowiadam: w wiekszosci akademikow funkcjonuje cos takiego jak meta (jak studiowalem to moglem wszystko tam kupic), drugim sposobem na zaopatrzenie sie w ten skladnik sa panowie stojacy na rynku z papierosami "na lewo", oni tez czesto maja - tylko trzeba odpowiednio zagaić No i na koniec - zamiast babrac sie z robota - lepiej przyjechac do Gdanska i napic sie prawdziwego. A wybor jest duzy: Kilka rodzajow francuskiego, czeskiego, hiszpanskiego no i... ta nieszczesna polska podroba, ktora trudno nazywac Absynthem...

Pozdrawiam

dr Faust

Dodano: 2007-05-22 08:43

dr_Faustus napisał(a):

dżizasssss :twisted: Dr,...Ty przekupny łapówkarzu! bleah :lol: Z tej strony to Cię bratku nie znałem :wink:

Pozdrawiam @ll !

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-05-22 16:07

Semjan napisał(a):

dżizasssss :twisted: Dr,...Ty przekupny łapówkarzu! bleah :lol: Z tej strony to Cię bratku nie znałem :wink:

Pozdrawiam @ll !

No wiesz - niektorzy doktorowie strajkują, inni biora...ZIELONE :twisted:

...i niekoniecznie to sa dolary

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło